Princ: Ako mi djeca budu gej...

Princ Vilijam ne bi imao problem ako bi jedno od njegove dece postalo gej.

  • Magazin
  • Zabava


Princa Vilijama i Kejt Midlton poznavaoci kraljevske porodice često ističu kao primer roditelja koji dobro vapitavaju decu.

Nedavno su Vilijama pitali šta bi uradio kada bi mu jedno od dece reklo da je gej?

"Mislim da ljudi ne misle o tome sve dok ne postanu roditelji. To je sasvim u redu. Jedino oko čega bih bio zabrinut, posebno zbog uloge koju moja deca imaju jeste kako će se na to gledati i inerpretirati, rekao je britanskim medijima."

Izjavio je da supruga i on često sa decom pričaju o tome, kako bi im preneli što više informacija o toj temi.

"Komunikacija je vrlo bitna u svemu, a da biste nešto razumeli o tome morate puno da razgovarate. Morate da znate i kako da podržite jedni druge i prođete kroz taj proces", zaključio je i ponovio još jednom da ga ne brine to što bi njegovo dete moglo da postane gej, već zato što bi sav pritisak bio upravo na njima.

Podsetimo, princ Vilijam i Kejt Midlton imaju troje dece - petogodišnjeg Džordža, četvorogodišnju Šarlot i jednogodišnjeg Luja.

(Agencije)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

kod

28.06.2019 01:49

Nas u bosni se to jos uvijek zove peder!

Jajajo

28.06.2019 09:07

Sine,nije nikakav problem da budeš gej. Sam odluči jel.ljepše da se baškariš u dvorcu,voziš ferari i rols,ili gologuz i bos primaš u bulju... Odluka je na tebi.

Da

28.06.2019 11:07

Toje genetsko nasleđe,nema se tu šta pričati osim da je to značajan poremećaj-bolest,prema tome ako je neko od predaka imao taj poremećaj može se desiti,sa pričom ili bez!

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.