Gledanost BN TV: Prvi i u junu

Program BN TV najgledaniji je TV program u Republici Srpskoj tokom juna mjeseca, zvanični su podaci agencije ''Audience measurement'', jedine ovlašćene agencije za mejrenje gledanosti programa TV kuća u BiH.

  • gledanost
  • Gledanost


Tokom juna ove godine najveći broj gledalaca u Srpskoj bio je uz BN televiziju, pa je ukupan šer u junu za svih 30 dana, 24 časa zbirno, dnevno iznosio 13,44%.

Zanimljivo je da je program BN TV u junu bio gledaniji od programa RTRS i ATV zajedno.I Dnevnik 2 BN TV u junu je bio najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj. Ukupan šer našeg Drugog Dnevnika bio je 28,43%.Hvala vam za povjerenje koje nam ukazujete.

BN TV

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Petar

01.07.2019 17:00

Bravo. I jeste najbolji!

Nije uspjelo

01.07.2019 17:20

Drago mi je sto Dodiku Burli nije uspjelo kada mu je sin kupio atv da napravi totalni medijski mrak.ATV tv je placena koliko se sjecam 3 miliona km.Naravno njena vrijednost nije ni blizu toliko.Cilj je bio da se totalno ugasi bilo kakva sloboda informisanja.Svi novinari na atv koji misle dugorocno graditi svoju karijeru su izgubili ugled kod naroda.Tatjana Trninic a o Milijani Kos ne treba ni trositi rijeci.Svi se sjecamo kada je Milijana pred zgradom tuzilastva ubjedjivala Davora Dragicevica da ne napada rukovoseci kadar u Mupu

XL

01.07.2019 17:25

Pa da nije vas mi bi svi bili i gluvi i nijemi! HVALA VAM ŠTO POSTOITE I ŠTO STE TAKVI KAVI JESTE!!!

Banja Luka

01.07.2019 18:06

Hvala što postojite! Da nema vaše tv i vašeg portala na netu, vjerujte da bih bježao odavde. I uvijek veličajte Republiku Srpsku, jer ona je domovina svih nas!

Direkt

02.07.2019 08:10

RTRS sve vise zaostaje za BN-om, dok ATV je na putu ka lokalnoj televiziji, posto pretekle su ga i (neke) televizijske stanice iz Federacije. BN je najbolja televizija, a i radio. Kada slusam radio, jedino vasu stanicu i slusam i to radnim danom od 11 do 12 sati. Od svih televizija u posljednjih 20 i vise godina, jedino vasu televiziju konstantno pratim. Samo tako nastavite!

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.