Rene kao Garland

Biografski film o jednoj od najvećih zvezda Holivuda, Džudi Garland u bioskope širom planete stiže na jesen. Sudeći prema onome što se može videti u upravo objavljenom trejleru, „Džudi“ zajedno sa Rene Zelveger u naslovnoj ulozi stići će u pravom momentu – na početku sezone filmskih nagrada.

 

  • Magazin
  • Zabava


Drama koju je režirao britanski pozorišni reditelj Rupert Guld pružila je glumici Rene Zelveger prvu rolu vrednu nagrade posle više od decenije, piše portal Indi vajer.

Film Džudi, u kojem Rene tumači ulogu velike Džudi Garland, adaptacija je brodvejskog mjuzikla End of the Rainbow Pitera Kviltera.

Predstava je izvođena na Brodveju i Vest Endu i zaradila je više nominacija za nagrade Toni i „Lorens Olivije“.

U fokusu biografskog ostvarenja o Džudi Garland su poslednji meseci čuvene umetnice uoči njene smrti 1969. godine.

Priča se odvija u Londonu dok se ikona filma 20. veka pripremala za pet nedelja dugu seriju koncerata u noćnom klubu "The Talk of the Town". 

Dok sprema spektakl, Džudi se bori sa sopstvenim menadžmentom, šarmira muzičare, sreće sa starim prijateljima i obožavaocima. Započinje i romansu sa Mikijem Dinsom koji će joj uskoro postati peti muž. 

Osim Rene Zelveger, u glumačkoj ekipi su Fin Vitrok kao Dins, Rufus Suel kao Džudin treći muž Sidni Laft, Majkl Gambon, Džema-Li Devero i Bela Ramzi (proslavila se igrajući Lijanu Mormont u Igri prestola) kao Lajza Mineli i Lorna Laft. 

U pohod na svetske bioskope Džudi kreće 27. septembra.  

RTS
foto:internet

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.