Grčka: Bijeljinka spasila dječaka

Bijeljinka Dragana Lalić spasila je od utapanja četvorogodišnjeg mališana iz Srbije samo nekoliko sati prije oluje koja je sinoć pogodila Halikidiki, javljaju turisti koji borave u ovom poznatom ljetovalištu u blizini Soluna.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Trudnica Dragana Lalić bila je na bazenu u hotelskom kompleksu kada je četvorogodišnji dječak iz Srbije, sam došao na bazen i ušao da se kupa.

"U jednom trenutku dječak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je vidjela da spasioci nisu primijetili šta se događa, Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dječaka", navodi portal "Info Bijeljina".

Ubrzo je stigla majka dječaka koja se u to vrijeme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

"Oluja je počela oko 21.00 časova, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i u stubištu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo vidjeli ni doživjeli", javlja Info BN.

Turisti takođe kažu da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala, te da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

"Cijelo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gdje smo smješteni dodatno uznemireni", navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

(InfoBN)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

kuku nama sa nama

11.07.2019 17:21

Pazi scenario...MAJKA SE KUPA U MORU,A DJETE JOJ OD ČETIRI GODINE VRLJA PO HOTELSKOM KOMPLEKSU,SAMO.. ,ako je ovo istina,onda prvo treba provjeruti psihičku zrelost zene da bude majka..,pa je tek onda pustii da se pari..Ovo je strasno ako je tacno i poslije se snebivamo,kako se i zasto nesrece desavaju

I meni je to zapelo za oko. Zalosno koliko su danas roditelji neoprezni.

AP

11.07.2019 20:17

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.