Ognjen Kuzmić sa ženom i sinom

Ognjen Kuzmić je van životne opasnosti! Kao lav se borio taj momak da pobijedi u najvažnijoj životnoj utakmici koju igra od 14. jula! Tada je na putu Banjaluka – Prijedor u sudaru dva luksuzna automobila zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Košarkašu Crvene zvezde su uspješno operisane obje vilice, može samostalno da diše i odlično se oporavlja.  

  • Vijesti
  • Srbija


Kuzmić je pod stalnim nadzorom ljekarskog tima Urgentnog centra, a u posjetu mu stalno dolaze članovi porodice – roditelji, supruga i djeca – kao i prijatelji, ali i članovi menadžmenta KK Crvena zvezda. Jednu od posjeta, njegova supruga i sin su iskoristili da se fotografišu sa Ognjenom. Na slici je Ognjen nasmijan i dobro raspoložen.

Ognjenu je u posjeti pored Nebojše Čovića, predsjednika kluba sa Malog Kalemegdana, bio i Filip Sunturlić, direktor kluba, Igor Vujičin, portparol, kao i kapiten Branko Lazić. Kako prenosi sajt Republika kapiten je razgovarao sa Kuzmićem, čak ga je i pitao da li mu se jede nešto posebno. Takođe, košarkaš je odmah po dobijanju dozvole doktora stao na noge i prošetao po spratu. Kada se umori, Ognjen se vrati u sobu, a vrijeme prekraćuje čitanjem knjiga.

Ljekari su prezadovoljni kako se Kuzmić oporavlja, a olakšavajuća okolnost, ako se uopšte tako može nazvati je da je stameni centar jak i zdrav potpuno, te je lakše podnio stanje u kojem mu se tijelo proteklih dana nalazilo. 

Ognjen Kuzmić će i dalje ostati u Urgentnom do daljnjeg, a ljekari će nastaviti da brinu o njegovom stanju.

Podsjetimo, on je 14. jula u sudaru dva luksuzna automobila zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Sve vrijeme je bio u indukovanoj komi, a onda je prošle sedmice uspješno operisan. Njemu su sanirane uspješno povrede obje vilice koje su mu bile smrskane, pa je poslije toga Kuzmić počeo samostalno da diše.

(Srpskainfo)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

milan

24.07.2019 12:25

samo naprijed da si ziv i ydrav!!!

Zlatni Ognjen,drago mi je da se oporavlja.

Natasa

24.07.2019 14:51

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.