Fotografija koja oslikava tragediju

Na mjestu stravične nesreće kod Šapca, u automobilu u kom je nastradalo četvoro mladih, pronađene su fotografije, a na jednoj od njih nalazi se i poginula Sara L. sa drugaricama.  

  • Vijesti
  • Srbija


Na fotografiji, koja je, kako Blic saznaje, nastala na jednoj nedavnoj proslavi punoljetstva djevojke, među kojima je nastradala Sara L. uslikane su sa širokim osmjesima, pune života, ne sluteći kakva tragedija se sprema za samo nekoliko nedjelja.

Kako se pretpostavlja jedna od djevojaka je ponijela slike sa proslave koja se dogodila nedavno, kako bi ih dala drugoj.Podsjetimo, poginula Sara, čija je sestra Maja L. vozila automobil koji se, nakon što se nekoliko puta prevrnuo zakucao u banderu, trebalo je i sama da slavi punoljetstvo za dva dana.

Teška saobraćajna nesreća dogodila oko 5 sati ujutru u mjestu Tabanović kod Šapca, kada je pod još neutvrđenim okolnostima automobil “ford fijesta” šabačkih registarskih oznaka izletio sa puta i udario u stub javne rasvjete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje. 

U udesu su život izgubile Sara L. (18) , Ivana B. (20), i Tanja L. (18) i Miodrag J (20), dok je Maja L. (20) koja je vozila, van životne opasnosti i na bolničkom liječenju.

Petoro mladih vraćalo se iz noćnog provoda, a nesreća se dogodila samo kilometar od sela Mačvanski Pričinović, u kome su živjeli.

(Srpskainfo)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

реално

27.07.2019 16:51

Превелика трагедија. У врно завијено 5 породица, али впзачу који је преживео је страшно. Нека драги бог да снаге потодицама страдалих да преживе ову трагедију, а страдали нека почивају у миру у царству небеском.

tuga

27.07.2019 17:49

draga djeco, koliko jos vas treba da izgubimo da neki novi dodju pameti...uzasno...

moje

28.07.2019 20:02

saucesce nastradalim nama rat ne treba izginuse nam djeca na putevima a vlast absolutno nista ne preduzima!

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.