UKRALI PODATKE: Na pomolu novi seks skandal?

Hakeri ukrali podatke korisnika aplikacije za ugovaranje seksa utroje "3fun", a adresa bar jednog od njih je u predsjedničkoj rezidenciji u Washingtonu. Sumnja se da je to jedan od saradnika Donalda Trampa

  • Magazin
  • Zabava


Saradnici američkog predsjednika Donalda Trampa organizuju orgije u Bijeloj kući. Spekulacije o tome pojavile su se nakon što su hakovani podaci korisnika aplikacije za upoznavanje onih koji žele seks utroje "3fun", a bar jedan od njih lociran je u predsjedničkoj rezidenciji u Washingtonu.

Hakeri su došli do ličnih podataka i fotografija oko 1,5 miliona korisnika aplikacije, u čijem opisu piše da je "najbolja platforma za upoznavanje lokalnih seksualno nastranih ljudi i onih otvorenih za trojke i sfingerski stil života." Ukradeni su podaci o rođendanima, polu i seksualnim navikama, zatim međusobne prepiske, kao i lokacije na kojima se korisnici nalaze. Takođe, hakeri su ukrali i privatne fotografije korisnika aplikacije "3fun", kao i njihove profilne slike. Zasad fotografije i imena nisu objavljeni, ali jeste mapa sa adresama korisnika. Na njoj se vidi da je bar jedan od njih sa adresom u Bijeloj kući. 

- Korisnici "3fun" mislili su da su njihovi podaci bezbjedni, kako su ih administratori aplikacije uvjeravali. Međutim, ispostavilo se da je u pitanju aplikacija za upoznavanje sa najgorom bezbjednosnom platformom u istoriji. Tako su čak i oni koji se samo površno razumiju u nove tehnologije mogli da otkriju sve privatne podatke korisnika - pišu američki mediji.

Kako navode, vijest o krađi podataka aplikacije "3fun" izazvala je paniku među njenim korisnicima u SAD, budući da su neki od njih na visokim pozicijama u državi.

- Sudeći prema otkrivenim lokacijama korisnika, bar jedan od njih se nalazi u Bijeloj kući. To znači da neko od najbližih Trampovih saradnika voli seks utroje. Nije isključeno da je taj neko trojku ili sfingersku žurku organizovao baš u predsjedničkoj rezidenciji - spekulišu mediji u SAD.

(Agencije)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Milko

11.08.2019 00:32

i ja sam jednom prijavio da mi je adresa u Bijeloj kući. Posto nisu uspjeli sa kampanjom da je koristio usluge Rusije kako bi postao predsjednik, sada krece nova ofanziva na Trampa.

Bob Rock

11.08.2019 05:39

Koda je neka fora utroje Mile krese nas milion pa se niko ne sablaznjava

Bob Rock, kralj svih kraljeva!

Doboj

17.08.2019 19:12

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.