Od sada će samo žene čuvati Predsjedništvo

Vučić je rekao da ne želi scene iz Pariza i da će ubuduće zgradu Predsjedništva spolja obezbjeđivati samo žene, pripadnice Vojske Srbije.

  • Vijesti
  • Srbija


Radnici „Beograd puta“ počeli su jutros da uklanjaju zaštitnu ogradu ispred zgrade Predsjedništva na Andrićevom vencu.

Uklanjanje ograde juče je najavio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon što su tokom protesta „1 od 5 miliona“ demonstranti pokušali da nasilno uklone ogradu i da uđu u zgradu Predsjedništva.

Vučić je rekao da ne želi scene iz Pariza i da će ubuduće zgradu Predsjedništva spolja obezbjeđivati samo žene, pripadnice Vojske Srbije.

(Sputnjik)

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

Bogoljub

12.08.2019 12:11

Jadni i bedni su svi oni koji zele nesto da ruse u ime svojih mentora. Za saku dolara i evra zele da ubede nekoga da oni rsde nesto dobro.Gospode Boze, jadnici ne znaju sta rade, pomiluj ih i podari im pameti.

od kako znam za sebe slusam pricu da vlast ruše izdajnici uz podrsku mentora iz vana...a nas ove patriote na vlasti ubise na mrtvo, sve pokradose, narod rastjerase, dovedose bagru na celo firmi, sude sirotinju, otimaju narodu iz usta...i zao mi je gospodine, ali moram primjetiti da ste vi jedna obična, izmanipulisana budala...

Zux

12.08.2019 15:47

Bogoljube , botino, koliko si sendviča dobio jado ....

Grr

12.08.2019 17:06

Aha, ima i onih koji pamte da je uvek bilo onih ne zadovoljnih, svejedno koja vlast da je bila aktuelna. I jos pamte da je svaka revolucija gutala svoju decu. Neki pamte vreme pre i posle 5. oktobra.Lako je rusiti, to moze svako.

re

12.08.2019 17:16

NN

12.08.2019 12:13

Misli izmisliti toplu vodu. Čuvaće je žene samo,ali će kad zagusti muškarci biti "u vatri" kao što su bili i kad je Palata Republike bila "na meti" grupe "Pravda za Davida". Sve kao neka rodna ravnopravnost a kad je gusto sve policajke kod kuće svoje a mi policajci muškarci u prvim redovima i angažovani vanredno non-stop.

Ma nemas ti pojma placenice...rusi al samo svoje...sta se sa rusenjem dobija...

Aco

13.08.2019 08:45

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.