Potukla se sa mužem, pa htjela da skoči sa bebom

Beogradska policija uhapsila je Jovanu Đ. (31) koja se sinoć nakon svađe i tuče sa suprugom Damjanom Đ. (30) popela na prvi sprat zgrade na Zvezdari i prijetila da će se baciti u naručju sa sedmomjesečnim sinom, saznaje Blic.

  • Vijesti
  • Srbija


Da ne dođe do tragedije spriječili su policajci iz Policijske stanice na Zvezdari.

– Za svega nekoliko minuta na teren je došla patrola policije. Policajci su uspjeli da kroz prozor uđu u stan i odgovore ženu od sulude namjere. Oni su je savladali i uhapsili – dodaje izvor. 

Sedmomjesečni dječak je prevezen na Institut za majku i dijete i nisu mu konstatovane povrede.

U bolnici je završio i Damjan Đ. kome su konstatovane lake tjelesne povrede. Jovana Đ. je privedena u policiju.

(Blic)

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

Stana

14.08.2019 12:40

Ko zna sta je jadna zena trpila, a nema zastitu ni od koga.

Mozda je trpila a mozda ima i svoj nekakav bijes koji hoce da dobije na bezobrazni nacin ovaj narod je katastrofa nema veze jeli je musko ili zensko mada u dosta slucajeva zene su katastrofalne sluze se svacim negledajuci realnost u porodici

mf

14.08.2019 14:13

ukoliko bi želela da izvrši samoubistvo, to bi i napravila , a ne ovako hoče Nece , Nece ' čeka policiju ; stvara probleme drustvu" E sada če ona lepo u ludaru " tamo če joj biti fino.

Glumila Budalu,

14.08.2019 17:20

Stano Ne Lupaj

14.08.2019 18:12

Pa ja mislim da je ovde vise muz trpio. A ti Stano odma krivicu na muza. Ne znam da li imas muza, jesi li udata ali da si moja zena ja bih ti za ovaj komentar lupio dva samara..

Za komentar? Šamaranje? Jesi to od ćaće naučio, da je u redu šamarati, tući svoju ženu jer je rekla nešto što misli.

...

15.08.2019 00:35

Vjeruj

15.08.2019 00:32

Prije su žene umirale donoseći djecu na svijet, brojni razlozi postoje za to. Zato postoje pregledi, UZV, doktori, savjetovališta, da se pruži podrška, savjest prije svega mladim ljudima, da se sačuva život svaki. Tako i poneki komentar koji govori o iskustvu je bolji nego ovi što puštate o šamaranju, to je krivično djelo, nasilje, uznemiravanje. Sram I stid neka bude svakog, vi bi šamaralii ženu koja vam rodi dijete i to zbog komentara. A bi li tako lupio ženu koja te donijela na svijet, bi samo ako si životinja! Svoju majku niko ne tuče, pa poštuj i ženu koja te blagoslovila sa vašim djetetom.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.