Benfika bi da proda Živkovića, ali su digli cijenu!

Bez obzira na to što ne računaju na njega, klub iz Lisabona očekuje veliki novac. . .

  • Sport
  • Fudbal


Srpski fudbaler Andrija Živković, bez obzira što ima ulogu rezerviste u Benfiki, klub iz Lisabona može da napusti za 20 miliona evra, navodi list "A Bola".

Živković ima ugovor sa "orlovima" do 2021. godine, uz otkupnu klauzulu od 60 miliona evra, i Benfika ne želi da ga se jeftino odrekne.

Isti izvor piše da bivše krilo Partizana ni ove sezone neće imati značajnu minutažu kod trenera Bruna Lažea, posebno što se kasno priključio ekipi posle Evropskog prvenstva za mlade, a od promene šefa struke svakako je igrao sve manje i manje.

Status Živkovića je u rukama i poznatog super-agenta Žorža Mendeša, koji će pokušati da napravi transfer u poslednje dve nedelje prelaznog roka.

Ni pozajmica nije isključena, s obzirom da Benfika može da preko odličnih igara Živkovića kasnije naplati traženo obeštećenje.

Živković je na leto 2016. godine stigao u Benfiku, ali nije nastavio razvoj kako su očekivali na stadionu "Da Luž", a prethodnih godina su ga povezivali sa mnogim klubovima, od Arsenala i Evertona, preko Fiorentine i Rome...

Živković je prošle sezone odigrao 1.206 minuta za Benfiku i upisao šest asistencija.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.