ELIF

Pon-ned u 20:00

Elif

 


Subota, 21.09.2019. u 20:00h (1082)
Najava epizode:
Nakon dogovora sa Kimet, Fidan sve više provocira Melek. Humejra odlazi u šetnju sa Leventom gdje ih zatiče kiša, te su primorani sakriti se u obližnju kolibu. Madžide čita vijesti o Humejri i Leventu, koju u nevjerici pokazuje i Keremu. Kerem je šokiran onim što pročita te odmah zove Humejru da dođe kući. Kimet ponovo pokušava nagovoriti Madžide da smjeste Elif u njenu sobu. Madžide želi udovoljiti Kimetinoj molbi, ali se Humejra odlučno suprostavlja tome.


Nedjelja, 22.09.2019. u 20:00h (1083)
Najava epizode:
Humejra je uznemirena zbog negiranja pred Keremom da je u vezi sa Leventom. Nadajući se da će shvatiti njen postupak, poziva Leventa da razgovaraju. Kimet smišlja podmukli plan kako da prebaci Elif u svoju sobui. Kao nagradu za sve, dozvoljava Elif da razgovara sa majkom. Međutim, njena dobra gesta je samo način da dokaže Melek da je drži u šaci.


Ponedjeljak, 23.09.2019. u 20:00h (1084)
Najava epizode:
Kimet putem kratkog telefonskog poziva dokazuje svoju nadmoć nad Melek. Shrvana od boli, Melek traži način kako da spasi svoje dijete iz Kimetinih kandži. Uz pomoć Ćićek i Fosforne dolazi do Fidanina telefona i obraća se Mahiru za pomoć. Tufan nastavlja sa negativnim uticajem na Emirhana i igra se s njegovom budućnošću.


Utorak, 24.09.2019. u 20:00h (1085)
Najava epizode:
Mahir ostaje zatečen Melekinim tvrdnjama o uzroku njenih problema u zatvoru, pa traži hitno rješenje. Emirhan je pod pritiskom majke i Šafaka primoran vratiti tablet, ali Tufan ima drugo rješenje. Jutarnju idilu u vili Haktanira kvari vijest o Tarikovoj smrti. Iako je Humejra davno prestala osjećati bilo šta lijepo prema njemu, ipak ne ostaje ravnodušna. Elif nastavlja svoju borbu sa Kimetinom okrutnošću i željom za osvetom.


Srijeda, 25.09.2019. u 20:00h (1086)
Najava epizode:
Asli dostavlja Elif telefon koji joj je dao Mahir kako bi se mogla čuti sa Melek. Nestrpljiva i uzbuđena Elif jedva čeka mamin poziv. Nakon Tarikove smrti, Levent smatra da nema svrhe da se i dalje zadržava u vili, pa daje otkaz. Melek iskorištava prvu pruženu priliku i uz Ćićekinu pomoć dolazi do telefona i poziva Elif. Fidan je vrlo brzo hvata u laži, zbog čega dolazi do svađe i naguravanja i Melek završi na podu uz gadan udarac glavom.


Četvrtak, 26.09.2019. u 20:00h (1087)
Najava epizode:
Elifine slutnje se obistinjuju kada Asli javi Haktanirima da je Melek doživjela nezgodu u zatvoru i da je prebačena u bolnicu. S druge strane, Asli se obrušava na Kerema i krivi njega i njegovu porodicu za sve što se dogodilo Melek. Mahir glumi doktora ulazi u Melekinu sobu. Kako joj nisu dozvolili da ode majci, Elif se iskrada iz kuće i traži način da dođe do bolnice.
  Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.