POGREŠAN ČOVJEK

Pon-čet 18:25

Radnja prati priču samohrane majke Lee, koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kćerka Zoe teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, koga nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni, danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom ostrvu.
Uvjerena da je on najveći krivac za svu njenu patnju u životu, Lea je primorana zaboraviti ožiljke iz prošlosti te ga moliti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.

Uloge: Ivana Roščić, Emir Catovic, Dora Dimić RakarUtorak, 21.5.2019 u 18:25h (146.)
Najava epizode:
Uznemirena Lea prilikom vođenja svoje radijske emisije doživljava još jedno iznenađenje. Dijana odluči otići na pretrage kako bi napokon saznala čije tačno dijete nosi. Požrtvovni Pero na sve načine želi izgladiti stvari u svojoj porodici pa pokušava nagovoriti Zoe da se vrati kući. Zaljubljeni Mihajlo se jednostavno ne može pomiriti s Aleksandrinim odlaskom i odluči napraviti baš sve što je u njegovoj moći kako bi je ponovo osvojio. Zbunjeni Sava moli svoju staru prijateljicu Nastasju za uslugu.

Srijeda, 22.5.2019 u 18:25h (147.)
Najava epizode:
Frustrirana majčinom šutnjom, Zoe odlazi do lovačke kuće kako bi pokušala dobiti odgovore od Lazara kada ih već ne može dobiti od svoje mame. Očajna Dijana ozbiljno razmišlja o pobačaju nakon što sazna da je dijete zapravo Mihajlovo. Nakon toga njen joj suprug ponovo donosi papire za razvod jer je napokon skupio hrabrosti i odlučio zaprositi Aleksandru. Sava  nema sreće jer se ponovno nađe na pogrešnome mjestu u pogrešno vrijeme.

Četvrtak, 23.5.2019 u 18:25h (148.)
Najava epizode:
Pero ne vidi drugog izlaza pa uzima pištolj i ide se obračunati s Mihajlom. Lazar ne može sakriti svoj gnjev kad sazna pravi razlog zašto se Lea nije udala za njega. Mihajlo je ljut na Dijanu što se bez njegovog znanja odlučila riješiti nerođenog djeteta. Zoe krišom odlazi u kuću Crnkovićevih u potrazi za odgovorima, a Mihajlo uprkos svemu ne odustaje od Aleksandre.
 

 


Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.