URGENTNI CENTAR

Pon-pet 17:05

Serija prati život šest doktora Hitne pomoći.
Kako se nose sa životnim pričama pacijenata i međusobnim odnosima opterećenim sadašnjicom? Kako podnose gubitak, do kuda su spremni ići da spase nečiji život i koliko lica imaju ljudska sreća i nesreća?

Uloge: Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Tamara Krcunović, Marko Janjić, Bojan Perić, Ivan Jevtović, Miki Manojlović...


Utorak, 21.5. u 23:00 (51.epizoda/ 2. sezona)
Najava epizode:
Stigli su rezultati prijemnog ispita. Kaja nema hrabrosti da ih pogleda. Nemanja Arsić je ohrabruje. Dr Ristić dva puta u istom danu spasava život upucanom pacijentu. Dr Korać je napravio propust koji je pacijenta poslije operacije mogao da košta života. Korać odlučuje da prikrije propust. Ristić je u nedoumici šta da radi. Refik se trudi da se u svakom trenutku nadje Jasni i da bude pored nje, ali Jasnina očekivanja su mnogo veća od onoga sto je Refik spreman da pruži.


Srijeda, 22.5. u 23:00 (52.epizoda/ 2. sezona)
Najava epizode:

Zahvaljujući Refiku mladi Ristić dobija šansu o kojoj sanja. Nataša Bajić saznaje od bivšeg muža da će se podvrći novoj eksperimentalnoj terapiji za liječenje HIV-a. Nezadovoljan tretmanom koji je dobila njegova ćerka u Urgentnom, otac djevojčice vređa doktora Pavlovića.


Četvrtak, 23.5. u 23:00 (53.epizoda/ 2. sezona)
Najava epizode:
Steva i Nataša Bajić su ponovo zajedno, Jasni je krenuo prijevremeni porođaj, Refik je preplašen. Marko Pavlović se posle incidenta vratio na posao. Danas je Kajin rodjendan. Kolege joj spremaju žurku iznanađenja iako znaju da Kaja ne voli to.


Petak, 24.5. u 23:00 (54.epizoda/ 2. sezona)
Najava epizode:
Jutarnja smjena u UC još nije počela,ali svi su poranili na posao. Dr Arsić, Žika, dr Stošić. Refik je i ovu noć proveo u bolnici pored sina kome je stanje nepromjenjeno. Dr Stošić i dr Nemanja Arsić primaju sedamnaestogodišnju djevojku u polusvjesnom stanju. Nemanj prepoznaje Vanju. Dr Ristić i dalje stoji pri svojoj odluci da želi da napusti hirurgiju i radi na urgentnoj medicini, medjutim i pored urgiranja dr Kolarov, načelnik Princip ne želi ni da čuje za to. Kaja se vraća sa sastanke, u mraku ispred ulaza je čeka Nemanja, već satima. Odluči da je poljubi.


Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.